'Οροι και Προϋποθέσεις - Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Γενικά

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο WeLovePrint.gr ιδιοκτησίας της «Nikos Apostolakos Art Print Design» εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.


Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ
̓ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου WeLovePrint.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

 

Αναγνώριση Πελάτη


Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της
WeLovePrint.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

 

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων


Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)


Η πρόσβαση στα συστήματα της
WeLovePrint.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

 

Κρυπτογράφηση


Το σύστημα της
WeLovePrint.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της WeLovePrint.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.
Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της
WeLovePrint.gr, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της WeLovePrint.gr κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.
Το σύστημα της
WeLovePrint.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της WeLovePrint.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

 

Απόρρητο Συναλλαγών


Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος της
WeLovePrint.gr είναι εμπιστευτικές και η WeLovePrint.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Η
WeLovePrint.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση όπου η
WeLovePrint.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

 

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Τροποποίηση Όρων


Η WeLovePrint.gr. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη καθώς και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες της για τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα.

Παρεχόμενες Πληροφορίες Και Προϊόντα

 

Η WeLovePrint.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει σε ότι αφορά στα ακριβή στοιχεία σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάζονται. Δεν δεσμεύεται για τα παραπάνω σε περίπτωση τυχόν τεχνικών λαθών, που έχουν παρουσιαστεί λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Περιορισμός Ευθύνης

 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για:


α) Τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσης ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας και του ιστοχώρου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή όχι και τη χρήση ή όχι της ιστοσελίδας και του ιστοχώρου.
β) Πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες από αυτήν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.
γ) Τυχόν τεχνικά προβλήματα που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στους επισκέπτες ή χρήστες του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτήν. Βεβαιωθείτε πως έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο και συμβατό με τις ενέργειες που κάνετε κατά την πλοήγησή σας.
δ) Την πιθανότητα να υπάρξει καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας εξαιτίας έλλειψης πρώτων υλών, έκτακτο τεχνικό πρόβλημα ή άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mai.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Η WeLovePrint.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας «Nikos Apostolakos Art Print Design». Οι φωτογραφίες, τα λογότυπα, οι εικόνες, τα κείμενα, τα προϊόντα, και γενικά όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναδημοσίευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό ή άλλο, από τρίτους χωρίς την σχετική άδεια της εταιρείας. Η WeLovePrint.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πνευματικά δικαιώματα τρίτων αν το υλικό (φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπα κλπ) που παραλαμβάνει από τον συναλλασσόμενο πελάτη της δεν του ανήκουν.

Ισχύον Δίκαιο

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στην WeLovePrint.gr, καθώς και οι σχέσεις μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των χρηστών συνδέονται με τις παρακάτω ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις:
– Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ),
– Νόμος περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) για πωλήσεις από απόσταση,
– Περί προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 Ν. 2472/1997).

– Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)

– Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)


Εάν οποιοδήποτε άρθρο των παραπάνω όρων σε οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί ως μη εφαρμόσιμο ή ακυρωθεί ή αντικατασταθεί με κάποιο άλλο, δεν θα επηρεασθεί η εγκυρότητα και η εφαρμογή των λοιπών όρων όπως αναφέρονται αναλυτικά παραπάνω.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.
Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων Και Πρώτων Υλών

 

Συνήθως τα προϊόντα μας και οι πρώτες ύλες είναι άμεσα διαθέσιμα, σε διαφορετική περίπτωση όμως δεσμευόμαστε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας και να σας προτείνουμε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν ή πρώτη ύλη άμεσα διαθέσιμο.

Εγγύηση Ποιότητας

 

Δεσμευόμαστε για την ορθή εκτέλεση και καλή ποιότητα της παραγγελίας σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της.

Ωστόσο τα λάθη είναι ανθρώπινα και εμείς τα αναγνωρίζουμε, Σε περίπτωση δικού μας λάθους υποχρεούμαστε να επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και χωρίς περαιτέρω ευθύνη σας. Για την επανάληψη της παραγγελίας σας πρέπει εντός δύο ημερών από την παραλαβή της να μας ενημερώσετε γραπτώς με e-mail  info@weloveprint.gr  για το πρόβλημα και εντός τριών ημερών να μας επιστρέψετε την αρχική παραγγελία στην έδρα μας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 48 ,Σπάρτη T.K. 23 100 κι εμείς αμέσως θα επαναλάβουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας ΧΩΡΙΣ καμία επιπλέον δαπάνη (εκτός από τις δαπάνες προς 3ους π.χ. μεταφορικά, ΦΠΑ, διαφυγόντα κέρδη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσο πιο σαφείς είστε στην περιγραφή της παραγγελίας σας τόσο λιγότερα λάθη θα γίνουν. Όταν, για παράδειγμα, η παραγγελία σας αφορά φακέλους, εμείς έχουμε συγκεκριμένο προμηθευτή που προμηθευόμαστε. Εάν μας έχετε στείλει δείγμα, δεν μπορούμε να ξέρουμε από ποιον προμηθευτή είναι και θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς που έχουμε στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που θέλετε τους συγκεκριμένους φακέλους θα πρέπει να μας τους προμηθεύσετε. Το ίδιο παράδειγμα αφορά σε κάθε περίπτωση που μεσολαβούν πρώτες ύλες.

  

  Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

 

1. Η WeLovePrint.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.
2. Η
WeLovePrint.gr δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση
3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί
4. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής της
WeLovePrint.gr info@weloveprint.gr στη safe list σας
5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων μπορείτε να  διαγραφτείτε στο κάτω μέρος του Newsletter.
6. Η
WeLovePrint.gr χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας
7. Η ενημέρωση από τη
WeLovePrint.gr, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο We<