Παραγγελίες & Πληρωμή

Παραλαβή Παραγγελιών

 

Υποδοχή νέων παραγγελιών έως τις 4μμ., κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ακυρώσεις Παραγγελιών

 

Ακύρωση παραγγελίας πρέπει να γίνει εγγράφως από τον πελάτη στέλνοντας ένα e-mail στο info@weloveprint.gr , ενώ οφείλει να καλύψει πλήρως όλες τις δαπάνες μέχρι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως, προμήθεια πρώτων υλών, διαχείριση παραγγελίας (ποιοτικός έλεγχος, διορθώσεις αρχείων και κειμένων, άσκοπες επικοινωνίες κλπ).
Μεταφορικά έξοδα και άλλες δαπάνες προς τρίτους δεν επιστρέφονται.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

 

Κάποιες ειδικές συνθήκες όπως απεργίες, έλλειψη πρώτων υλών, έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αργίες κλπ ίσως μας εμποδίσουν να κάνουμε άμεση αποστολή.
Ακόμα εάν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας δεν είναι σωστά και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με οποιοδήποτε τρόπο ή δεν ανταποκριθείτε στην επικοινωνία μας, η παραγγελία σας θα καθυστερήσει σημαντικά

Τρόποι Πληρωμής

 

α) Πληρωμή μέσω τραπέζης, συνεργαζόμαστε με τις τράπεζες,


Τράπεζα Πειραιώς – Alpha Bank – Eurobank


Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο παρακαλούμε μετά την κατάθεση των χρημάτων να επικοινωνήσετε με το λογιστήριο στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@
weloveprint. ή καλώντας στο 27310 25070.
β) Με την χρήση PayPal (ρωτήστε μας για λεπτομέρειες).
γ) Με στρατηγική συνεργασία της
WeLovePrint.gr με την Viva.
Κερδίστε χρόνο και χρήμα με τον Νέο τρόπο συναλλαγών Viva Payments.
Μέσω της VIVA μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους Χρεωστική και Πιστωτική Κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη VIVA Payments ως τρόπο πληρωμής, επωφελείστε από την άμεση και ακόμα πιο γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας.

Θα λάβετε άμεσα email για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας. Για οποιοδήποτε προβληματισμό σας, καλέστε μας για να το επιλύσουμε.
δ) Με Δωροεπιταγή, εάν είστε κάτοχος δωροεπιταγής της info@
weloveprint.gr το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τον κωδικό της, σε περίπτωση που το ποσό της παραγγελίας σας είναι ισόποσο ή μικρότερο από την δωροεπιταγή δεν έχετε καμία απολύτως οικονομική υποχρέωση.

Σημαντικό: Μην ξεχάσετε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή σας πριν την ημερομηνία λήξης.
Σε καμία περίπτωση η δωροεπιταγή δεν εξαργυρώνεται με μετρητά ή δαπάνες τρίτων (ΦΠΑ, μεταφορικά κλπ).

Προσοχή: Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων σας, προϋποθέτει την εξ ολοκλήρου εξόφλησή τους.